Tjänster

Utvändig handtvätt med avfettning, vaxschamponering, fälgrengöring, däckglans samt mattglans. Invändig tvätt, dammsugning av kupé och baggageutrymme. Med extra invändiga rengöringsmedel-rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor. In och utvändigfönsterputs med special fönsterrengöring.

Liten, Pris: 749 kr
Stor, Pris: 849 kr
Utvändig handtvätt där bilen avfettas och spolas, hjulhuset och fälgar schamponeras och spolas med högtryck. Bilen spolas med högtrycks vatten och torkas med en ny trasa runt hela bilen.
Invändig tvätt dammsugning av hela bilen samt kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor och fönsterputs.

Liten, Pris: 449 kr
Stor, Pris: 549 kr
Utvändig tvätt med avfettning, polering, vax, vaxschamponering och fälgrengöring. Invändig rekond Dammsugning och rengöring av fordonets interiör och bagagerum. Rengöring av instrumentpanel, konsoler och förvaringsutrymmen, plast, vinyl och gummidetaljer rengörs och behandlas samt in och utvändigfönsterputs med special fönsterrengöring.

Liten, Pris: 1 399 kr
Stor, Pris: 1 499 kr
Målet med en Helrekond är att försöka få den att se fabriksny ut. Då är det Utvändig tvätt med avfettning, motor tvätt, polering, vax, vaxschamponering och fälgrengöring. Invändig rekond med klädels tvätt av alla 5 säten. Invändig rekond Dammsugning och rengöring av fordonets interiör och bagagerum. Rengöring av instrumentpanel, konsoler, dörrkarmar, paneler, mattor och förvaringsutrymmen. Djuprengöring av textilier, plast, vinyl och gummidetaljer rengörs och behandlas. In och utvändig fönsterputs med special fönsterrengöring.

Liten, Pris: 2 499 kr
Stor, Pris: 2 699 kr
När man polerar bilen får man bort den oxiderade ytan på lacken som blivit matt och har tappat färg och lyster pga ålder, sol, salt och andra faktorer. Man får även bort ytliga repor samt ”tvättrosor” som kan uppstå vid maskintvätt. Lacken får tillbaka sin färg och lyster- så som när bilen var ny!

Liten, Pris: 1 199 kr
Stor, Pris 1 399 kr
Vid vaxning av bilen får du tillbaka lystern i bilen samt att lacken konserveras/skyddas. Det blir dessutom betydligt lättare att hålla bilen ren då det skapas en skyddande hinna på lacken. (Hållbarhet på vax ca 3-4 månader).

Pris: 299 kr
Vid invändig tvätt blåser vi ur bilen med hjälp av luftkompressor. Det gör vi under alla stolar och säten och andra ställen där dammsugaren har svårt att komma åt. Därefter dammsugs bilen med våra professionella industridammsugare med dubbla motorer som har en stark sugförmåga. Vi får då upp den smuts i mattor och säten som en vanlig dammsugare inte klarar av. Vi torkar panelen, dörrsidor samt all annan plast i bilen. Sedan avslutar vi med att putsa alla rutor på insidan samt utsidan.

Liten, Pris: 299 kr
Stor, Pris: 349 kr
Vid utvändig tvätt börjar vi med att spola ner hela bilen med alkalisk avfettning. Vi låter det ligga på ett par minuter så att den får lösa upp all olja, fett och annan smuts som sitter på bilen. Sedan spolar vi av bilen grundligt med högtryck. Därefter tvättas bilen med svamp och vaxschampo. Vi använder oss alltid av två olika svampar, en för nedre delen av bilen och en för övre delen.

Pris: 249 kr
Vi använder oss av en professionell kemmaskin som vi fyller med vatten och miljövänligt rengöringsmedel. Vi täcker tyget med medel samtidigt som vi suger upp det. Vid extra svåra fläckar upprepas proceduren 2-3 gånger beroende på hur pass hårt smutsen sitter i tyget.

1 Säte Pris: 290 kr
5 Säten Pris 990 kr
Ett medel som vi kan lägga på alla rutor, det fungerar på så sätt att det avvisar smuts samt regnvatten. Man behöver knappt använda vindrutetorkarna då vattnet glider av i stora droppar när man kör och du får en bättre sikt i bilen.

Framruta Pris: 390 kr
Alla Rutor Pris 890 kr
Vid motortvätt rengörs hela motorutrymmet samt insidan av huven från oljespill, damm och annan smuts. Vi lägger på avfettning och spolar rent med högtryck på de motordetaljer som klarar detta. Andra delar skrubbar vi med borste och torkar med trasa. Därefter ser vi till att återfetta alla slangar och all plast så att de inte torkar ut och spricker.
OBS vi tvättar INTE motorn om bilen är hybrid.

Pris: 249 kr
Den senaste tekniken inom lackskydd som läggs på bilen i samband med polering på alla hårda ytor inklusive plast, glas och fälgar. Ceramic Paint Coating är ett glaskeramiskt lackskydd som ger en oerhörd hård yta som står emot alla typer av tvättkemikalier och minskar risken för tvättrepor. Lackskyddet ger en vatten - och smutsavvisande yta mot oxidation, luftföroreningar, vägsalt, UV-strålning, insekter mm. Vi erbjuder olika paket av det keramiska lackskyddet vilket innebär att man har valmöjligheten att välja fler lager av skyddet som ger bättre och mer långvarigt skydd som vi även ger en servicegaranti på 4 år med rekommenderad servicekontroll var 24:e månad eller 5 000 mil.

Liten, Pris: 3 999 kr
Stor, Pris 4 999 kr